Az Inergetix CORE System biorezonanciás készülék és képernyői

Az Inergetix-CoRe rendszer bemutatása, képernyői

 

Inergetix-CoRe jelenleg az egyetlen olyan számítógép alapú biorezonanciás eszköz a piacon, amely az analízist és kiegyenlítést (balance) mind bioinformációs, mind bioenergetikai szinten képes végrehajtani!

Fő jellemzői:
Több, mint 25 ezer vizsgálati elem 400 csoportra osztva a célzott analízis elősegítése érdekében.
Egyszerűen személyre szabható adatbázis.
Potenciált hatóanyagok programozása fizikai hordozókba (pl. vízbe.)
1100 különböző tünet és betegség bioinformációs és bioenergetikai kiegyenlítéséhez előprogramozott 8000 féle Rife és Clark frekvencia.
2 MHz –es frekvenciáig terjedő páciens és tünetfüggő elemzés és kiegyensúlyozás.
Bioinformációs kiegyenlítés és újraprogramozás.

A készülék adatbázisa a Pricetone University (USA) közel 10 éves kutatásain alapszik, valamint alkalmazza a Natural Medicines Comprehensive Database adatait is.

Ez egy kivételes program!

Inergetix-CoRe rendszert világszerte használják a legkülönbözőbb korú személyek vizsgálatára és kiegyensúlyozására.
A bioinformációs szinten történő működése következtében használhatjuk olyan személyeknél is, akik nem tudják felkeresni a rendelőt.
Tartalmaz egy teljes energia terápiás rendszert, amely a frekvenciakezeléshez fényt, hangot, elektromos jeleket és mágneses teret is fel tud használni. Ezek jóvoltából stabil helyet vívott ki az energia terápiás készülékek világában.

A  fenti előnyökön kívül a Inergetix-CoRe  ezeket is nyújtja:

Gyors analízis, mivel a CoRe perceken belül kimutat váratlan összefüggéseket, kulcselemeket, amihez más rendszereknek sokszor fél órára is szükségük van.

Az azonnali javulás beindulásának a lehetősége, akár a vizsgálat alatt – amint a páciens megérti és összekapcsolja gondolatilag az állapotára kiható tényezőket.

Analízis és balansz távol lévő páciensek részére – akik betegek vagy távol vannak ahhoz, hogy személyesen megjelenhessenek a vizsgálaton. Mivel az  Inergetix-CoRe  informatikai síkon dolgozik és az elemzéshez és bizonyos kiegyensúlyozások elvégzéséhez nem szükséges biokémiai vagy energetikai kapcsolat a beteggel – így ezek akkor is végrehajthatók, ha az alany távol van. Fénnyel, elektromossággal vagy mágneses térrel végzett komplett energetikai balanszhoz szükséges a személyes jelenlét.

Objektivitás

  • Az analízist végző személynek nincs ráhatása az eredményekre, erről a szűrők alkalmazása gondoskodik
  • Nincs elfogultság a népszerű hatóanyagok irányában, azok rezonanciájuk szerint csökkenő sorrendben jelennek meg
  • A feltárt problémák megjelenítése független a vizsgáló személy szubjektív véleményétől, feltételezéseitől

Állapotfelmérés

A különböző vizsgálatok elvégzésének emberi folyamatát modellezve a külön-külön rögzített analízisek többdimenziós, holisztikus képként mutatják a páciens állapotát. (Lásd képernyőknél) Az állapotfelmérés ideje: 1,5-2 óra!

Kiegyenlítés, kiegyensúlyozás

A bioinformációs kiegyenlítés mélyreható változásokat okozhat azokban az esetekben, amikor a tünet, betegség kiváltó oka információs szinten keresendő: pl. a test  vezérlési funkciói és gondolati-érzelmi problémák. A problémák megszüntetésével pedig áttételesen befolyásolja a szervezet energetikai, biokémiai és szerkezeti szintjeit is.  Az Inergetix-CoRe energetikai funkciói lehetővé teszik, hogy a szervezet  bioenergetikai szintjét közvetlenül célba vehessük páciens és tünet specifikus információkkal, melyek hordozója lehet  elektromosság vagy változó mágneses tér.  A beteg tüneteivel összefüggésben meghatározott speciális frekvenciák mellett az energetikai és információs kisugárzáshoz használható az a több, mint 1100 betegségre kidolgozott frekvencia is, amelyet az elmúlt ötven évben független tudósok és frekvencia terápiával foglalkozó kutatók fedeztek fel.

Programozás, bevésés – imprinting

A hatóanyagok információi (elektromos töltés által) bármilyen fizikai anyagra rávihetők, amit a páciens magával vihet későbbi felhasználásra. A hatóanyag potenciálása választható a kezelő által, vagy amit a rendszer felkínál.

Energetikai kezelés

Az  Inergetix-CoRe  közvetlenül képes a páciens energetikai szintjén beavatkozni a személy vagy állapot specifikus információkat hordozó  elektromosság vagy mágnesesség segítségével. Az „intelligens” frekvenciák kisugárzása – amelyben az energia és információ összefonódik – mind energetikai, mind információs szinten hatásos.
A több mint 1100 betegségre az elmúlt 50 év kutatásai által felfedezett frekvenciák előre leprogramozott sorrendben vannak csoportosítva.
A frekvencia kisugárzás történhet a kezelő személy beállítása szerint vagy a páciens bioinformációs vizsgálata alapján, mely biztosítja azokat a beállításokat, amelyek a legnagyobb rezonanciát és így hatásosságot eredményezik.
A frekvenciák egymás után kerülnek kisugárzásra, amely nagyobb jeltisztaságot ad és így mérhetővé válnak a kezelt személy reakciói az adott jelre, ezzel is elősegítve a teljesen személyre szabott kezelést.

A CoRe adatbázisok

A készülék alap adatbázisában 25.000  hatóanyag található 400 csoportra osztva, amely segíti a célirányos állapotfelmérést!!!

Szellemi és érzelmi megnyilvánulások csoportokba foglalt tárháza biztosítja a páciensek legtöbbször rejtett lelki tényezőkből kiinduló testi problémáinak feltérképezését az analízis során.

 

CORE ADATBÁZISOKBÓL ÍZELÍTŐ

 

Modul választó képernyő
(a leginkább rezonáns képernyő megtalálásához)

Tgykepek

Ennek az eredménye:

Tgykepek2

Szervi képernyő

Tgykepek3

És az eredménye:

Tgykepek4

Természetes gyógyhatású szerek
(több mint 10.000 gyógyhatású szer egy csoportban

Tgykepek5

Allergia képernyő
(Környezeti, étel és pollen allergia)

Tgykepek6

Patogén képernyő

Tgykepek7

Méregtelenítés képernyő
(Szervi specifikus méregtelenítés, téma specifikus méregtelenítési csoportok)

Tgykepek8

 

Színterápia
(Aurora Soma színek, személyes színek,)

Tgykepek9

És az eredménye:

Tgykepek10

 

Kész jelentés

Tgykepek11

Szervkiegyensúlyozás

 

tgykepek12