Sejtfrekvenciás Mágnesterápiás CD- lemezek

 

WELLNESS-VITALITÁS: Ez a program tartalmazza a szervezet számára az összes információt, ami szükséges a jó közérzet megtartásához, illetve eléréséhez. Ajánlott a legyengült szervezet felerősítéséhez. Jó eredményeket mutatott minden általános és komoly betegség kezelésének kiegészítéseként. Tanulóknak, kemény vizsgákra készülőknek sokat segít az agy frissességén és felfogóképességén. Minden más program hatékonyságát növeli.

GERINC-RHEUMA-IZÜLET: Ez a program mozgásszervi problémákra, hát és derékfájdalmakra, nehéz járás, kéz és könyök izületi bajaira, rheumatikus betegségekre, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra ajánlott.

IMMUNRENDSZER: Ez egy olyan szervezetet erősítő program, ami a legyengült szervezet számára nélkülözhetetlen. Azok számára is ajánlott, akik gyakran megfáznak, sokat fogytak, nehezen épülnek fel betegségükből, fáradékonyak, aluszékonyak, mütét után vannak, vagy erősítést igényelnek műtétekre. Ajánlott a betegségek kiegészítő terápiájához.

IZÜLETI FÁJDALOM: Ez a program izületi problémákra, izületi fájdalmakra alkalmazható. Ezen felül még enyhíti a rheumatikus panaszokat is. A kezelést mindenképpen kúraszerűen ajánljuk, három héten keresztül naponta kétszer alkalmazva. Három naponként egy pihenő napot beiktatva. A Gerinc-rheuma-izület programmal kombinálva még jobb eredményeket tudunk elérni! Sérülésből, ficamból, elesésből erdő fájdalmakat gyorsan enyhíti. Inhüvely gyulladás esetén is nagyon hatékonynak bizonyult!

DEPRESSZIÓ: Közérzetjavító program, amely mindenkinek javasolt. Azoknak, akik magukba zárkóznak, rossz kedvük van, nincs életkedvük, és szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hajlamokat. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri problémákra ajánlott. Csökkenti a frontérzékenységet, ingerlékenységet. Bőrbetegségek esetén, mint például pikkelysömör (psoriazis), ekcéma használata nélkülözhetetlen.

ALLERGIA: Általános allergia program. Az allergia alaplehetőségeire, úgy az ismert, mint az ismeretlen eredetű allergiákra javasoljuk. Alkalmazása során előfordulhat a tünetek felerősödése, de utána hatékony javulás és a tünetek gyors enyhülése, megszűnése várható. Gyógyszerallergia esetén is hatékonynak bizonyult. Parlagfű allergia esetén javasolt kiegészíteni a Parlagfű-allergia programmal.

PORCKORONGSÉRV (DISCOPATHIA, DISCUS HERNIA): A porckorongsérv az esetleges derékfájdalmak után a lábakba való sugárzó fájdalommal járhat. A program használatával a fájdalmak enyhülnek és meg is szünhetnek. Ja vasolt a Gerinc-Rheuma-Izület programmal kombinálva használni.

DIABETES: Csökkenti a cukorszintet. Használata esetén konzultáljon orvosával az esetleges gyógyszer illetve inzulinadagjainak csökkentésével kapcsolatban!

ÉRELMESZESEDÉS, ÉRSZŰKÜLET: A lemezen található frekvenciák képesek arra, hogy az érfalásra lerakódott salakanyagokat, plankokat, meszesedéseket csökkentse. Ezt nagyon finoman és lassan végzi a káros mellékhatások megelőzése érdekében. Éppen ezért eredmény a kezelés hosszabb idejű alkalmazása ad. Megelőzésre is ajánljuk.

FEJFÁJÁS, MIGRÉN: A fejfájásoknak nagyon sok oka lehet. Az ezen a lemezen található rezgések az esetek döntő többségében segítenek. Alkalomszerű használata javasolt. Súlyosabb esetekben a programot egy napon többször is használhatja. Az összes programnál is , de ennél fokozottan ajánlott a kezelés előtt 10-15 perccel 2-4 dl víz fogyasztása!