MAGNETER pulzáló mágnesterápia

” A mágneses energia az az alapvető energia, amelytől az organizmus teljes léte függ.”( Heisenberg)

MAGNETER   pulzáló mágnesterápia

TERÁPIÁS ORVOSTECHNIKAI KÉSZÜLÉK

A Magneter készülék működési elve, több új tudományos felfedezésen alapul.

Minden élő jellemzője, hogy valamilyen, csak rá jellemző frekvencián rezeg. Ezeknek  a rezgéseknek a frekvenciája mérhető, így a rezgést kibocsátó élőlény, szerv a frekvencia alapján beazonosítható. A mért jelek erőssége jellemző a szervek fizikai, egészségi  állapotára. Az élő mikroorganizmusok egyetlen frekvencián rezegnek, ha ezen a frekvencián, elektromágneses hullám alakban a rezgést besugározzuk, akkor a mikroorganizmus (vírus, baktérium, stb.) önrezonanciába lép a besugárzott rezgéssel, és elpusztul.

Az egészséges szövetek, szervek esetében is meghatározható a szervek, szövetek frekvenciája. Ha valamilyen betegség kialakul a szervekben, vagy szövetekben, akkor azok rezgése, energia szintje megváltozik, és ez a változás mérhető. Ha az egészséges szövet, szerv rezgését besugározzuk a megváltozott, beteg szervezetbe, akkor az immunrendszer visszaállítja az eredeti egészséges állapotot. Ez a magneter terápia lényege.

A kifejlesztett Magneter készülék és magneter terápia, 100 KHz alatti frekvenciájú elektromágneses hullámokkal működik. A betegségek gyógyítását elősegítő elektromágnes hullámokat lemezre írjuk. A lemezre írt elektromágnes hullámokat, DVD lejátszóról, a Magneter készüléken keresztül, egy antenna, -derékalj- segítségével juttatjuk a szervezetbe. Így a világon elsőként, egy teljesen veszélytelen, mellékhatások nélküli, a hatályos előírásoknak, szabványoknak megfelelő, és nagyon jó hatásfokon működő készüléket fejlesztettünk ki.

A Magneter készülékek ismertetése

A MAGNETER készülék elektromágneses impulzusokat ad a szervezetnek, ezáltal az egészséges működést elősegíti, felerősíti, harmonizálja.

A nem kívánt kórokozókat elpusztítja.  Elősegíti a stressz oldását, a relaxációt, elősegíti és felgyorsítja a beteg szervek egészséges működést, rehabilitációját. Készülékeinkkel egyszerűsítettük, könnyen kezelhetővé és mindenki számára elérhetővé tettük a legújabb tudományos eredmények alkalmazását. Mindennapi használatra, gyógyulásra, relaxációra, az immunrendszer erősítésére, rehabilitációra, és betegség megelőzésre. Használható önállóan vagy kiegészítő Magneter terápiaként a hagyományos orvosi-terápiás kezelésekhez.

A Magneter terápia nem helyettesíti  a gyógyszert és az orvost, csak kiegészítő kezelésként használható. A készülék használatát beszélje meg kezelőorvosával.

A MAGNETER készülék otthoni használatra is megvásárolható. Kérem, vásárlási szándékát időben jelezze felém!

 

Önnek szüksége van mágnesterápiára, ha:
· gyakran stresszes, ideges
· fájnak az izületei, dereka, feje
· napközben csak kávéval tudja magát ébren tartani
· hamar kimerül, fáradékony
akkor most egy kényelmes, egyszerű és orvosi kutatásokkal alátámasztottan hatékony eljárást kínálunk Önnek és családjának. Ez pedig a mágnesterápia.
A lehetőség adott, csak Önön múlik, hogy él-e vele! Ne várja meg, míg a stressz, a túlterhelés és az egyéb ártalmak megbetegítik!  Saját egészségünkért mi vagyunk felelősek!


Miért van szükségünk mágneses térre?

Már az ősi kultúrákban is ismerték és alkalmazták a mágnes gyógyító erejét. Gyakran használták amulett formájában rontás ellen, valamint a szépség és fiatalság megőrzésére, de szembetegségeket és székrekedést is gyógyítottak vele.

Az élethez szükség van mágnesességre. Az űrhajósok a világűrben, mágnesesség nélkül nem élnék túl az utazást, ezért közben elektromágneses térrel kezelik őket. A mágnesességet már az ősi kultúrák (görög, római, egyiptomi, közép-amerikai) orvostudománya is használta. Napjainkban a Földnek, ennek az “óriás mágnesnek” északi és déli pólusa közötti mágneses ereje csökkenőben van. Ez hatással van a földi életre is. Az ember még tetézi a problémát azzal, hogy természetellenes életmódot alakít ki: pl. betonrengetegben lakik, sokféle, egészségre ártalmas elektromágneses hatásnak teszi ki magát (TV, számítógép monitor, mobiltelefon stb.), és kevés időt tölt a természetben.

A mágneses terápiával az egészséges élet fenntartásához szükséges mágneses teret biztosíthatjuk mindennapjainkban. A terápia a szervezet számára olyan optimális környezetet teremt, amelyben beindulhatnak az öngyógyító folyamatok. A mágnesesség teljesen természetes hatás. Nem csoda és nem orvosság. A  mágnesterápia hatása gyengéd és mellékhatásoktól mentes. Energetizáló hatást fejt ki sejtszinten és felgyorsítja a salakanyagok kiürítését, valamint a sejtosztódás sebességét. Az emberi szervezetre holisztikusan hat, úgy, hogy segít feloldani a blokkokat, energetizál és aktiválja az öngyógyító erőket. A mágneses terápia kúraszerűen, vagy rendszeresen használva is hatásos.

A mágneses mező segíti a szervezetet egyensúlyban tartani. Sokunkban ez az egyensúly egyfajta jó érzést eredményez, amit úgy hívunk: egészség!

 

MAGNETER  pulzáló mágnesterápiás kezelés:

4.000 Ft/ 80 perc kb./2 terápiás lemez/

Bérlet  ( 5+1 ingyen) : 24.000 Ft  helyett  20.000Ft !

Javasolt 5-10 kezelés,  2 naponta, kúraszerűen , utána heti 1, majd havi egy ismétlő kezelés!

 

Pulzálómágnes-terápiáról bővebben

A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás: traumák, vérkeringési panaszok, vérellátási zavarok, migrén, idegrendszeri betegségek, mozgásszervi megbetegedések (csontritkulás, reumatikus panaszok, kopások, porckorongsérv stb.), nőgyógyászati, emésztőszervi és szexuális panaszok, anyagcserezavarok, nehezen gyógyuló sebek.

A tudósok a modern biofizikai kutatást ötvözték a számítógépes technikával, s alkották meg a pulzáló mágneses mezőkkel gyógyító készüléket. Mivel minden sejtünknek – a szívsejteknek éppúgy, mint a tüdő sejtjeinek – megvan a maga elektromágneses rezgéstartománya, így más frekvenciájú mágneses mezővel lehet “megszólítani” az egyes szerveket alkotó sejteket.

A pulzálómágnes-terápiában a 0,3 Hz és a 300 Hz közötti frekvenciatartományban testazonos bioelektromos jel küldésével a teljes test 8 perces kezelése után 8 órai időtartamra biztosítva van az összes sejtünk tökéletes anyagcseréje. Lokális kezelésnél, melyre a teljes test kezelése után kerül sor, a fájdalmas, elégtelen működésű testrészekre hatunk. Ebben az esetben a készülék fájdalomcsillapító, vérellátást javító, porc- és csontsejteket stimuláló gyulladáscsökkentő hatását hasznosítjuk.

A pulzálómágnes-terápia kúraszerűen és permanensen egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akár akut vagy krónikus problémák kezelésében. Kivételt jelentenek azok az esetek, amikor a páciens epilepsziás, pacemakert visel vagy terhes.

Egyébként a készüléknek káros mellékhatása nincs, idősek éppúgy használhatják, mint gyermekek.

A pulzáló mágneses mező hatása

A pulzáló mágneses mezőnek a szervezetre gyakorolt legfontosabb hatásai a következők:

 • általános regulációs hatással bír;
 • a csont- és porcsejteket stimulálja;
 • az idegsejteket regenerálja;
 • a sebgyógyulást gyorsítja;
 • fájdalomcsökkentő hatása van;
 • az anyagcsere-folyamatokat javítja;
 • a feljavított anyagcsere következtében a salakanyagok kiürítését elősegíti;
 • a makrofágok (falósejtek) tevékenységét aktiválja;
 • a stresszhormon-receptorok érzékenységét csökkenti, ezáltal növeli a stressztűrő képességet;
 • a bélben található plexus myentericust beszabályozza, ezáltal az emésztési zavarokat megszünteti;
 • a melatonin nevű hormon kiszórását elősegíti, ezáltal megszünteti az alvászavart és hosszú távon a rák kialakulása ellen is hat;
 • megerősíti az immunrendszert: a vegetatív idegrendszerre és a limfociták működésére is hatással van;
 • a gyógyszereknek nagyobb a hatásfoka a feljavított anyagcsere és vérellátás által;
 • a szívritmust normalizálja;
 • a légzőizmok feljavított működésén keresztül a légzéstérfogatot növeli;
 • az összeragadt vörösvértesteket szétválasztja, miáltal a vér átfolyási sebesssége nő.

A pulzálómágnes-terápia alkalmazása

A pulzáló mágnesterápia főbb alkalmazási területei a következők:

 • betegségmegelőzés és stresszcsökkentés;
 • vérellátási zavarok és a keringési rendszer problémáinak kezelése;
 • a sebgyógyulás gyorsítása;
 • a csontok beforradásának elősegítése;
 • az izomfeszülések megszüntetése;
 • alvásproblémák és stresszel összefüggő egyéb megbetegedések kezelése;
 • a sport területén: teljesítmény növelésére, sérülések kezelésére és a regeneráció meggyorsítására;
 • anyagcsere-betegségek kezelésére;
 • szív- és érrendszeri betegségek terápiájában;
 • depressziónál;
 • ideggyulladások, idegsérülések, idegi eredetű betegségek esetén;
 • a gyógyszerfogyasztás csökkentésére;
 • az immunrendszer megerősítésére (daganatos betegségek esetén is!);
 • bőrbetegségek kezelésére.

Vérkeringési panaszok, vérellátási zavarok kezelése pulzáló mágneses mezőkkel

Ennek a betegségcsoportnak a kezelését külön ki kell emelni annak fontossága miatt, ugyanis – mint tudjuk – a világon minden második ember szív- és érrendszeri traumában hal meg, míg minden harmadik szívkoszorúér-megbetegedésben.

A legsúlyosabb rizikófaktorok, melyeket nem lehet elégszer hangsúlyozni: a dohányzás, a túl bőséges étkezések, a magas koleszterinszint, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a stressz, a szívkoszorúér-szűkület.

Hogyan előzhetjük meg az infarktust, az érelmeszesedést, az embóliát, az agyvérzést, illetve mit tehetünk, ha ezek a betegségek, traumák már elértek bennünket?

A betegségek megelőzésében segíthet a tudatos táplálkozás, a rendszeres kondicionálás, de ebben a rohanó világunkban egyre kevesebb figyelmet és energiát fordítunk erre. A mágneses rezonancia elvén alapuló készülék használata természetesen nem helyettesíti az egészséges életmódot, azonban megfelelően alkalmazva kiegészíti azt, illetve a bekövetkezett baj esetén a gyógyítás hatékony eszköze lehet. A készüléket a tudósok a mai kor embere számára fejlesztették ki.

Általánosan érvényes, hogy:

· A mágneses terápia által létrehozott fiziológiai mechanizmusok szervrendszeri, szervi, szöveti, sejti és molekuláris szinten is hatnak.
· A mágneses terápia gyorsíthatja a gerinceredetű panaszok vagy az izomeredetűfájdalmainak csökkenését, az idegek, izmok, ínszalagok és csontok gyulladásosfolyamatainak enyhülését, az izületi duzzadás, az artrózis, csonttörések gyógyulását, javítjaa sérült felületek vérellátását.


A vörösvértestek időnként összetapadnak – un. pénztekercs alakzatba rendeződnek, felületük lecsökken, így oxigén szállítási képességük is erősen korlátozott. A sejtek nem kapnak működésükhöz elegendő oxigént, fáradtak, levertek vagyunk, de hosszabb távon ez különböző betegségek forrása is lehet.

A  mágnesterápia hatására a vörösvértestek szétválnak, így sokkal több oxigént képesek megkötni. A kezelés hatására kitágult kapilláris erekben az oxigéndús vér energetizálja az egész testet, ami jótékony hatással van a közérzetre, a szervezet összes élettani funkciójára.

Tehát: Egészségünk megóvása érdekében a pulzáló mágnesterápia rendszeres használat esetén:

 • csökkenti a koleszterinszintet;
 • normalizálja a vérnyomást;
 • mérsékli a vér rögösödési hajlamát;
 • normalizálja a szívritmust;
 • növeli a stressztűrő képességet;
 • javítja a szövetek oxigénellátását;
 • harmonizálja a vegetatív idegrendszert.

Rendszeres, naponta kétszeri alkalmazással elkerülhetők a napjainkban oly sok ember halálát vagy munkaképesség-vesztését okozó keringési betegségek, melyeknek hátterében a tartós stressz, a mozgásszegény életmód, az ésszerűtlen táplálkozás, valamint azon környezeti hatások állnak, melyek a szerveinket felépítő sejtek energiaszintjét károsan befolyásolják.

A pulzálómágnes-terápia a sejtanyagcserét javító hatása révén komoly prevenciós és rehabilitációs lehetőségeket rejt magában a keringési rendszer problémái és a vérellátási zavarok kezelésében.

A kezelhető betegségcsoportok a leggyakoribb együttes előfordulás szerint a következőképpen taglalhatók:

 • magas vérnyomás, tartós stressz, cukorbetegség, vérellátási zavarok;
 • magas koleszterinszint, érelmeszesedés, érszűkület;
 • tartós stressz, vérellátási zavarok (Raynaud-szindróma);
 • magas koleszterinszint, tartós stressz, a vér rögösödése, embólia (infarktus);
 • szívkoszorúér-szűkület, agyvérzés, bénulás.

Az ellenőrző vizsgálatok tanúsága szerint már egy 8 perces magnetoterápiás kezelés is kedvezően befolyásolja a szívritmust, a vérnyomást, a vér átfolyási sebességét és viszkozitását, valamint a légzéstérfogatot.

A kezelés egyéb kedvező hatásai között kell megemlíteni, hogy a feljavított vérellátás következtében megnő a gyógyszerek hatásfoka, tágulnak a vérerek.
A vér által szállított oxigén mennyisége még válogatott szintű sportolóknál is 20%-kal nő a kezelést követő 8 órában!

A pulzáló mágnesterápia eredményesen használható traumák utáni rahabilitációban, illetve egyes tartós betegségek kezelésében:

 • agyvérzés, bénulás;
 • cukorbetegség és szövődményei (impotencia, infarktus, nehezen gyógyuló sebek);
 • magas vérnyomás;
 • visszeres panaszok;
 • trombózisra való hajlam;
 • szívaritmia és szívelégtelenség;
 • érszűkület;
 • szívinfarktus;
 • vérömlenyek;
 • perifériás vérellátási zavarok;
 • érelmeszesedés;
 • szívkoszorúér-megbetegedés.

Több száz külföldi tanulmány, valamint hazai orvosaink, természetgyógyászaink tapasztalatai azt mutatják, hogy a 180/110 Hgmm-es vérnyomást már egy hónapon keresztül történő, legalább heti 3 alkalomból álló kezeléssorozattal 140/90 Hgmm-re sikerült levinni. A hatásmechanizmus a következő: a kezeléssorozat hatására az erekben megnő az átfolyási sebesség, ezáltal csökken a vérnyomás. Természetesen a genetikailag öröklött, illetve a vese megbetegedésével együtt járó hipertónia kezelése komplexebb folyamat.

Különösen jó eredménnyel kezelhetők a perifériás keringési zavarokban szenvedő egyének, a cukorbetegek, az érszűkületben szenvedők. Náluk a feljavult vérellátás már rövid időn belül érezhető. Komplikációmentessé több hónapos kezelés után válhat a betegségük. A szív és az agy keringészavarai utáni regenerálódásban is jó eredményeket értek el ezzel a terápiával.

Forrás: www.magneter-international.com

www.vitalbalancer.hu