Bemutatkozás

Magamról

Dr. Heizer Antalné Gizike vagyok, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, biorezonanciás terapeuta, spirituális tanácsadó.
Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében, Mátészalkán élek a családommal együtt. Férjem, Dr. Heizer Antal nőgyógyász főorvos, lányom, Kitti egészségügyi dolgozó.

 

Egészségügyi végzettségeim:
Általános ápoló-és asszisztens: (Egészségügyi  Szakközépiskola, Szekszárd 1988.)
 
Felnőtt szakápoló: (Egészségügyi Szakképző Szekszárd 1989.)
Műtős szakasszisztens: (Egészségügyi Szakdolgozók Központi Továbbképző Intézete 1992.)
Szociális munkás: (Debreceni Egyetem, Szociológiai Tanszék, Bölcsészettudományi Kar 2006.)
                                        

Alternatív gyógyászati vizsgáim, tanfolyamaim:

Természetgyógyász ( TGY vizsga: BP.GYEMSZI- ETI 704/2011 )

Fülakupunktúrás addiktológus (FÜA vizsga: BP. GYEMSZI-ETI 85/2012)

Bioenergetikusi tanfolyam: (Tápiószentmárton, 2016.)

(AURA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ, BP: Dr. Béky László igazgató és Természetgyógyász Tanárnál)


Fülkezelési pontok-mester: (Ezokurzus BP:  Árendás László  fülakupunktőr 2013.)

 Bioinformációs, biorezonanciás  terapeuta:
(TÉRA Tudatos Életreform Akadémia BP: Horváth Ágnes: Core Inergetix rendszer-bioinformációs, biorezonanciás oktató 2013.)

 Schüssler arcdiagnoszta, Schüsslerterapeuta:  (Ezokurzus BP: Bán Orsolya Schüsslerterápia-oktató természetgyógyász, reflexológus 2016.)

 Homeopátia napjainkban (tanfolyam 2017.)
Dr. Némethy Ágnes Miskolc,
Boiron: Dr. Nagy Mátyás Bp.)

 Germán medicina tanfolyam: (Dr. Budai László Károly orvos, Bp. 2017.)

 

 Spirituális tanácsadó, spiritiszta (Dr’ Tihanyi Tamás parapszichológus Bp. Napcentrum 2019.)

Agykontrolltanfolyamaim:

2006: Alaptanfolyam: Nyíregyháza, Domján Gábor agykontrolloktató, tanár

2013: Mesterkurzus: Nyíregyháza, Dr. Domján László agykontrolloktató, orvos

Energetikai gyógyítás( Prananadi energiagyógyászat)

2011-től Kukuts Kornél X-es fokozatú prananadimester, oktató
Mátészalka, jelenleg VII-os fokozatú mester vagyok.

 

A végzettségeim alapján látható, hogy több, mint  30 éve vagyok a magyar egészségügyben. Dolgoztam kórházi osztályon nővérként, szakrendelőben szakápolóként, központi műtőben műtős szakasszisztensként. Az egyetem elvégzése után Gyermekjóléti intézményben egészségnevelő szociális munkásként egészségügyi felvilágosító órákat tartottam általános- és középiskolákban.(egészséges életmód, szexuális felvilágosítás: terhesség, nem kívánt terhesség elleni korszerű védekezési módok, abortusz és műtéti következményei, nemi betegségek). Nagyon szerettem tanítani a fiatalokat, ugyanis egyik életfeladatom a tanítás! De életem nem volt teljes, mert én orvos szerettem volna lenni gyerekkorom óta  és  gyógyítani  a  beteg embereket! DE: nem voltunk jóban a fizikával és a matekkal, így sajnos, nem vettek fel az orvosegyetemre, hiába tudtam maximálisan jól az egészségügyet! Az élet, a sors, az univerzum, Isten segített a természetgyógyászat felé, ahol maximálisan kiélhetem a gyógyítás csodás tevékenységét! Nagyszerű ember, híres gyógyító, csodálatos tanító, DR. BÉKY LÁSZLÓ természetgyógyász Tanár Úr vezetett be a természetgyógyászat rejtelmeibe, akinek örök hálával tartozom! Köszönöm Istennek, hogy a tanítványa lehetek!  Munkámban mindig szem előtt  tartva  követem  Béky Tanár Úr  tanításait, gyógyító tevékenységét!
Elsősorban a krónikus, degeneratív betegségek ok -okozati elemzése a feladatunk. Megállapítani a biorezonanciás felmérésekkel és a mélylélektani, feltáró beszélgetésekkel, hogy mi a betegség kiváltó oka, majd megértetni a pácienssel, hogy állapota  nem végleges, hanem jelzés arra vonatkozólag, hogy élete negatív irányba megy. A gyógyító tevékenység alkalmával a mindenkori állapotnak és az elérendő életcélnak megfelelően új életút, új életvezetési szokások megbeszélése történik. Az új életforma magában foglalja a célzott táplálkozási módot, ami mindig egyénre szabott. Ugyanígy egyénre szabott a fitoterápia, a lelki terápia, s a különféle egyéb orvosi és természetgyógyászati módszerek célzott adaptálása. Összességében ezt additív bioterápiának nevezzük, s lényege, hogy a szervezet öngyógyító, önszabályzó módszereit újra helyes mederbe tereljük, persze a nyugati orvoslás eredményeit megtartva és elismerve!
A lelki, energetikai, fizikális  gócmentesítés, a méregtelenítés, a sav-lúg egyensúly helyreállítása, a mikrobiológiai rend helyreállítása, a terminális oxidáció jobbítása, elegendő energia megtermelésének elindítása, a szabadgyökök csökkentése, s mindazok az élettani alapfunkciók rendbetétele megtörténik, amelyek miatt a rendszer nem működött. Olyan gyógymódok terjesztésén dolgozom, amelyek a megelőzést, a prevenciót és az egyéb kezelések kiegészítését szolgálják! Előnyben részesítem a Magneter Pulzáló mágnesterápiát,  az Inergetix biorezonanciás állapotfelméréseket és terápiás kezeléseket,  a kínai gyógyászatot, a fülakupunktúrát, spirituális energetikai kezeléseket.
Ha életmódunkban, gondolkodásunkban, lelkünkben nem lesz változás, egészségünk javulása csak látszólagos lesz! A holisztikus gyógyítás egyben szelíd és radikális. Szelíd, mert olyan módszereket, anyagokat használ melyek kárt /mellékhatást/ semmiképp nem okozhatnak, ill. a szervezet öngyógyító mechanizmusaira koncentrál és radikális, mert a gyógyulni vágyó  embert  bevonja a folyamatba és tudatosítja benne, hogy változás nélkül nem változik semmi! “A lélek nincs a helyén” szokta mondani Béky Tanár Úr, ez sok betegségnek az alapja. Az élet, mint tudjuk utazás, természetesen a lelki fejlődés irányába. Ez a fejlődés feltartóztathatatlan, elkerülhetetlen, mindenkinek a sorsa! Ezt fogadjuk el és szenvedjünk minél kevesebbet! Ezen  az  utazáson szeretnék én is Önökhöz  szegődni és a természetgyógyászat eszközeivel minél többet segíteni.

És álljon itt néhány idézet, ami minket igazol, hogy el  kell  induljunk a változás útján…………….
„A betegség a beteg nélkül NEM gyógyítható!!! Életmódváltás nélkül ne várjunk el teljes gyógyulást, mert attól betegszünk meg, amit  megeszünk és amit gondolunk,  és akkor fogunk csak meggyógyulni, ha másképp táplálkozunk és másképp gondolkodunk.” (Dr. Budai László Károly)

,,Be kell végre látnunk, hogy “egy embert meggyógyítani” nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre.”( Kurt Tepperwein)

“A legtöbb problémád azért keletkezett, mert olyan voltál, amilyen. Ahhoz, hogy túllépj valamin, MEG KELL változnod! Nem maradhatsz ugyanolyan, mert akkor a gondod is megmarad annak, ami volt. Ismételed, szüntelenül.”
‪(Müller Péter)

Köszönöm megtisztelő bizalmát!