Acces Bars-lelki blokkoldó kezelés

Szeretnél egy csodálatos stresszoldó és blokkoldó módszert igénybe venni?

Az Access Bars egy olyan a fejen végzett -masszázshoz hasonló kezelés, amely során a 32 energetikai pontot érintünk és energetizálunk a kliensen.

Mire való ez? Mindenki fején van 32 pont (Bar) , amelyek gyengéd érintésével elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, sémák, minták.
A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani ezeket az élet különféle területeiről. Ezek lehetnek többek között: test, lélek, gyógyítás, idő ,kreativitás, pénz, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció,hála, kedvesség, nyugalom, remények, álmok stb.

Az Access Bars a következő lehetőségeket teremtheti meg az életedben:

- Fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben.

- Megajándékozza a testet több nyugalommal és örömmel.

- Félelem, szorongás csökkentése.

- Stressz csökkentés/az elme letisztítása.

-Alvás javulása

-Tanulási képességek javulása

-Az emberi kapcsolataid javulása.

Változások lehetségesek az anyagi helyzetedben.

Az Access Bars kezelést arra találták ki, hogy feloldja az összes korlátozásodat mindazokkal a dolgokkal kapcsolatosan amelyek nem működnek az életedben. A segítségével megváltoztathatod az életed olyan területeit, amelyen folyamatos nehézségeket, kudarcot, vagy problémákat tapasztaltál. Az életed könnyedebbé válik, sokkal éberebb leszel a lehetőségekre és gyorsabban és sikeresebben tudsz teremteni.
Emellett csökkenti a stresszt, a szorongást, az agyalást és javítja a fizikai közérzetet. Ellazultabb, relaxáltabb, kreatívabb lehetsz a kezelés után.
Növeli az éberséget mindennel kapcsolatban , így rálátást kaphatsz mindazokra a dolgokra, viselkedésre, gondolkodásra amivel akadályozod saját magadat az életedben, a vágyaid megteremtésében.

Ha szeretnéd megváltoztatni az életedet, a valóságodat, meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat! Valójában nem a negatív élethelyzetek,  problémák betegítenek meg, hanem az azokra adott érzelmi válaszreakcióink, amelyek a gondolatainkból, érzéseinkből fakadnak.
Az Access Bars egy olyan energetikai kezelés, amely nagyobb tudatosságot hoz létre, és a gondolkodásodat oly módon alakítja át, hogy a z életben felmerülő nehézségeket kevesebb stresszel, hatékonyabban tudd megoldani. Az agyunk,egónk korlátozásai helyett segít a lehetőségeket észrevenni és a megoldásokra koncentrálni.

Várlak szeretettel rendelőmbe, ha szeretnél igazi változást nemcsak az életedben, hanem abban is, hogy hogy jobban érezd magad!

 Acces Bars